• Met ingang van het komend seizoen, dat na de zomervakantie zal starten, hebben alle voetballers van sv Geinoord nieuwe wedstrijdshirts nodig. De huidige shirts zijn na zes jaar trouwe dienst inmiddels flink versleten. Het vernieuwde sponsorcontract met de ING voorziet in shirts voor Geinoord 1, Geinoord 2, JO19-1, JO16-1 en JO15-1. Voor alle overige teams moeten spelers voortaan zelf zorgdragen voor de aanschaf van een shirt.

Wedstrijdshirts, kunnen net als de wedstrijdbroekjes, aangeschaft worden via de webshop en worden opgehaald bij Ralph Sports. De rode Geinoord-sokken kunt u bij Ralph Sports kopen als u uw bestelling gaat ophalen.

Oude Geinoord-shirts mogen vanaf komend seizoen niet meer gebruikt worden tijdens wedstrijden, omdat daar een verouderd logo van de ING op staat.